Barion Pixel
Kosár

A fogkrémmel nem csak fogat mosni lehet!

Vétek lenne a fogkrémet csak fogmosásra használni, hiszen a takarításban is hatalmas segítséget nyújt a háziasszonyok számára! Amennyiben szeretsz vegyszermentes alternatívákat is kipróbálni a takarításban a fogkrém a te fegyvered.

Milyen területeken alkalmazhatod?

Nem is gondolnád, hogy a fogápoláson túl hol vetheted be a fogkrémet, mint csodafegyvert.

Szőnyegtisztítás

Foltos szőnyeg esetén is könnyedén alkalmazhatod, ha a foltra nyomsz egy keveset és egy nedves törölköző segítségével dörzsöld át a felületet.

Nem elég fényesek az evőeszközök?

Matt kanalak, kések és villák felszínén is jó szolgálatot tesz a fogkrém, hiszen a segítségével gyorsan újra csillogóvá varázsolhatod.

Zsírkrétanyomok eltávolítása

A kisgyermekek előszeretettel alkotnak a falra például zsírkrétával. Amikor meglátod a produktumot, melyet csemetéd büszkén mutat ne ess kétségbe! Helyette vedd elő a fogkrémet és azzal próbáld meg lesikálni.

A koszos autólámpák réme

Előfordul, hogy mattá és koszossá válik az autólámpa, ami esztétikailag és biztonsági szempontból sem a legjobb. Ha egy száraz nyomra fogkrémet nyomsz és azzal esel neki a lámpaüvegnek biztosan újra tökéletes, fényes felületet kapsz a munka végeztével.

Pohárnyomok eltüntetése

A csúnya, kör alakú pohár nyomok az asztalon kifejezetten rontják az összképet, viszont a fogkrémes áttörléssel könnyedén eltüntetheted. Tégy egy keveset a törlőruhára, és simítsd át a felületet néhányszor, majd öblíts vizes ronggyal.

Ékszerek barátja

A nem túl fényes ékszerekből pillanatok alatt újra ragyogó varázsol, amennyiben áttörölgeted a felületüket fogkrémmel, viszont ha ezt alkalmazod ne felejtsd el alaposan leöblíteni az ékszert, hiszen a bőrödön irritációt is okozhat a későbbiekben.

Karácsonyi kiszállítás!

Kedves vásárlóink!

December 12. 24:00-ig beérkezett rendelések esetén tudjuk garantáltan kézbesíteni december 23-ig. Az ezután beérkező rendeléseket már csak január 2-a után fogjuk tudni kiszállítani.

Megértéseteket köszönjük és kellemes ünnepeket kívánunk!

Klinmart.hu csapata