Kosár

Szállítási díjaink

Olcsóbb és átláthatóbb szállítási díjak léptek életbe a Klinmartnál. Február 1-től új fuvarcéggel szerződött a Klinmart Webshop. Ennek köszönhetően pedig a korábbinál alacsonyabb, és átláthatóbb házhozszállítási díjakat tudunk biztosítani a megrendelésekhez. Mivel termékeink kiszerelése igen széles skálán mozog, esetünkben nem alkalmazható az átalánydíjas szállítási költség. Igyekeztünk azonban a lehető legtöbb súlykategóriához sávos költséget rendelni, hogy senki se fizessen többet, mint amit feltétlenül szükséges.

De hogyan is néz ki pontosan kilóról kilóra a szállítási költség? Ha fontos neked, hogy előre tudd, mire számíthatsz amikor a pénztárnál megkapod a végső fizetendő összeget, ezt a táblázatot tudod segítségül hívni:

Súly

Házhozszállítás díja

0-5 kg

1490 Ft

5-10 kg

1990 Ft

10-20 kg

2190 Ft

20-30 kg

2490 Ft

30-40 kg

2990 Ft

40-80 kg

3990 Ft

  

(Az árak bruttó árak, tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t).

Mi a Klinmartnál azon vagyunk, hogy vásárlóink a lehető legtöbbet tudjanak spórolni, és egy rendeléssel minél több terméket tudjanak megrendelni, ezzel is csökkentve az egy termékre eső szállítási költséget. Ezért új, a táblázatban nem szereplő, kedvezményes szállítási díjat is bevezetünk azoknak, akik 20 ezer forint felett vásárolnak, de a termékek össz súlya nem éri el a 40kg-ot, számukra a kiszállítási díj ingyenes. Amennyiben 40kg felett szeretne vásárolni kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen.