Gillette Blue II eldobható borotva 5db

A Gillette Blue II olyan borotva, amely rendkívül pontos borotválkozást kínál és páratlan simaságot és kényelmet biztosít. A német márka által kialakított eldobható borotvák kielégítik minden igényét és a borotválkozás egy kellemes eljárássá válik.
A borotva titka egy mozgatható, rugós fej, amelynek köszönhetően tökéletesen beállítja a nyomást az arc formájához, és minimalizálja az irritáció, karcolások kockázatát. Az aloe vera kivonat, amely hasznos a bőrre, nyugtató, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással rendelkezik, finoman frissíti és megnyugtatja azt. A pontos penge tökéletesen eltávolít minden szálat, és közvetlenül a bőr mellett vágja le azokat. A puha fogantyú tökéletes és megbízható fogást biztosít – a borotva nem csúszik a kézben, garantálva a tökéletes irányítást a művelet során.
Használata
Nedvesítse meg a szakállát meleg vízzel, majd vigye fel a Gillette Series Sensitive Cool borotvahabot. Helyezze a borotvafejet a bőrre, és óvatosan távolítsa el a nemkívánatos szálakat.
Összetevők
PEG-7M, PEG-115M, PEG-100, Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopheryl Acetate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, BHT, Glycol.

 

Termékinformáció:

Procter & Gamble UK. Weybridge, Surrey KT 13 oxp.

 

Egyesült királyság