Head & Shoulders korpásodás elleni hajkondicionáló argán olajjal

A Head&Shoulders Supreme Argán olajat tartalmaz. Az argán olaj többnyire Marókóbban található. Az argán fát nagyon sokszor az ‘’élet fájaként’ emlegetik’, mert az argán fa még a sivatagos környezetben is életben marad. Az argán olajjal általában az őshonos csoport, a Berberek foglalkoznak. Ők szárítják ki a gyümölcsöt, törik meg a magot, és nyerik ki az olajat belőle. Az argán olajat másképpen ‘’Mágikus olajnak’’ vagy ‘’Arany folyadéknak’’ is nevezik, mert értékes tápanyagokat tartalmaz, legfőképp a haj számára. Már nagyon régóta hajtisztító anyagként használják.
A Supreme megelőzi – és kezeli a korpásodást, miközben gyengéd a hajhoz.
Az argánolaj E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban gazdag, amely csökkenti a ráncokat, ápolja a hajat és a körmöket.
A Supreme formula egyszerre teszi puhává, ragyogóvá a hajat, és kezeli a korpás hajat – és fejbőrt.
A Supreme samponnak és balzsamnak nagyon kellemes illata van
A Head&Shoulders Supreme termékcsalád a nők egyedi igényeihez igazodva került kifejlesztésre. Próbálja ki a korpásodás elleni samponok és balzsamok széles választékát az intenzív hidratálás és hosszantartó korpásodás elleni védelem érdekében!
Hajmosáskor először vigye fel a Supreme sampont a hajra, amely megtisztítja a hajat és a fejbőrt, gátolja a korpásodást és táplálja a hajat, majd használja a Supreme balzsamot, amely tovább táplálja és simává teszi a hajat.
Forgalmazza: Procter & Gamble 65823, Schwalbach/TS Germany
Németország

275ml